Konie i Rumaki - 08/2008
Numer:  08/2008
Data:  16.04.08
Wydawca:  Forum
ISSN:  12316865
Kup teraz

RapidShare Controlled Labs
Efekty po aerobicznej 6 weidera
implanty zębowe
przychodnia szczecin
Odżywka Kreatyna ActivLab gdzie kupić?
Forum  
<< Start < Poprzednia 1 2 Następna > Ostatnia >>
Gabriela
Użytkownik
graphgraph
Oklaski: 0  
Jakś stajnia w okolicach-Koka, Lubartowa itp. - 2008/10/12 15:57 [/size][size=4]Hej! Konną zaczęłam jeździć rok temu. Do tej pory jeździłam w stajni około Czemirnik jednak , z różnych powodów nie moge już tam jeździć. Chciała bym aby ktoś zorientowany podał Mi nazwę stadniny które znajdują się w okolicahc miast które wymienie lub bezposrednio w tych miastach-Kock,Borki,Radzyń,Lubartów
Woj.Lubelskie
Z Góry dziękuję!

Edytowany przez: KoniaraGa, w: 2008/10/12 16:00
  | | Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
KAMILA
Użytkownik
graphgraph
Oklaski: 3  
Odp:Jakś stajnia w okolicach-Koka, Lubartowa itp. - 2008/10/12 19:59 Polecam stajnię JAgoda wieś Stójka 20km. od Kocka/od Lubartowa i Radzynia tyle samo km.

Edytowany przez: kaszyszko, w: 2008/10/13 07:39
  | | Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Agnieszka i Roman
Użytkownik
graphgraph
Odp:Jakś stajnia w okolicach-Koka, Lubartowa itp. - 2008/10/20 12:50 WItam.
Jest stajnia 13 km od Radzynia Podlaskiego w miejscowości Główne. Tel. kom. 0-513-090-569.
Zapraszam i pozdrawiam.
Natalia
Użytkownik
graphgraph
Oklaski: 1  
Odp:Jakś stajnia w okolicach-Koka, Lubartowa itp. - 2008/11/11 17:48 Ja również polecam stajnie "Jagoda" we wsi Stójka. Przyjazne konie, mili właściciele, leśne okolice. Wszystko w jak najlepszym porządku! Podaję stronę internetową: http://www.stajniajagoda.pl.tl/
Jan
Użytkownik
graphgraph
Odp:Jakś stajnia w okolicach-Koka, Lubartowa itp. - 2008/12/26 20:21 Polecam stajnie w Głównym za równo dla początkujących jak i zaawansowanych jest tam świetna atmosfera można sie wiele nauczyć i przeżyć . Organizują fajne rajdy także po okolicach z różnymi atrakcjami (np. galop po wodzie ) !!
Natalia
Użytkownik
graphgraph
Odp:Jakś stajnia w okolicach-Koka, Lubartowa itp. - 2008/12/26 22:51 Serdecznie polecam Stajnię Borysiuk w Głównym koło Radzynia Podlaskiego.Zapewniam o zadowoleniu z usług.

Kontakt;513 090 569
<< Start < Poprzednia 1 2 Następna > Ostatnia >>
Aktualnie jest 23 gości
Login

Hasło

Zapamiętaj mnie

Załóż konto
Przypomnij hasło
Aktualnie jest 23 gości

Polecamy

Tagi

aby   agata   aleksandra   arabskich   artykułu   autorem   były   charakter   czasie   często   dobrze   energii   głównie   hodowców   hodowla   hodowli   ilość   jazdy   każdy   klacz   klacze   klaczy   koni   konia   konie   koń   końmi   krwi   której   których   lat   lub   miejsce   mieć   musi   nad   najczęściej   ndash   niezwykle   niż   obidowicz   ogierów   okresie   pamiętać   paszy   pensjonat   pln   podawać   podczas   polsce   polski   powinien   powinny   pracy   przede   przy   ras   rasa   rasy   roku   siano   stadnina   stadniny   stajni   takie   trzy   wieku   wiele   wszystkim   znajduje   8211  

Free Sitemap Generator

Korzystając z serwisu akceptujesz Regulamin