Konie i Rumaki - 08/2008
Numer:  08/2008
Data:  16.04.08
Wydawca:  Forum
ISSN:  12316865
Kup teraz

RapidShare pokoje zakopane api zakopane pokoje zakopane
piłka ręczna na żywo
Hotel Świnoujście
liquid do e-papierosów
zobacz krakow
Forum  
Karolina
Użytkownik
graphgraph
Oklaski: -1  
Pomozcie mi!!!!!!!!!!!!!!!! - 2008/07/26 19:15 U mnie w malym misteczku byl ostatnio festyn...Jak co roku byl przewoz bryczka...Niestety do dwoch koni byl dolaczony zrebak...JAK ZREBAK MOZE CIAGNAC BRYCZKE???????????Na dodatek kierujacy bryczka mezczyzna i kobieta mieli to nie legalnie a w dodatku byli oni pod wplywem alkocholu.Konie byly chude wyglodzone nie mialy tam chyba pozywienia przez caly dzien...Kiedy przyjechala policja zabrali kobiete mezczyzne zostawili, a koni im nie zabrali1 nie wiem czy tak mozna dlaczego im nie zabrali koni przeciez byly one wyglodzone i dlaczego tylko kobiete???Zastanowcie sie nad tym.
Pomozcie mi cos z tym zrobic bo nie chce zeby konie byly glodne i wychudzone!!!CZY NAPRAWDE NIE WIECIE CZY MOZNA COS Z TYM ZROBIC???????????

Edytowany przez: Karolakk, w: 2008/07/27 14:43

Edytowany przez: KAROLAKK, w: 2008/08/03 20:48
  | | Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
.
Użytkownik
graphgraph
Oklaski: 0  
Odp:Pomozcie mi!!!!!!!!!!!!!!!! - 2008/08/06 14:56 Najlepiej jak zadzwonisz do Straży dla zwierząt, podaję numer telefonu 22 353 50 60 - jest to warszawski numer interwencyjny, tam udzielą Ci informacji i na pewno pomogą.
Oni mogą odebrać zwierzęta właścicielom.

Pozdrawiam
  | | Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Monika
Użytkownik
graph
Oklaski: 6  
Odp:Pomozcie mi!!!!!!!!!!!!!!!! - 2008/08/08 10:17 Dodam ,że jesli poprosisz Straż nie poda ani nazwiska ani innych faktów osoby która poinformowała ich o incydencie.
Ja sama podałam pewną szkółkę jezdziecką do Straży zw. pomogli. Warto więc zadzwonic.
Aktualnie jest 35 gości
Login

Hasło

Zapamiętaj mnie

Załóż konto
Przypomnij hasło
Aktualnie jest 35 gości

Polecamy

Tagi

aby   agata   aleksandra   arabskich   artykułu   autorem   były   charakter   czasie   często   dobrze   energii   głównie   hodowców   hodowla   hodowli   ilość   jazdy   każdy   klacz   klacze   klaczy   koni   konia   konie   koń   końmi   krwi   której   których   lat   lub   miejsce   mieć   musi   nad   najczęściej   ndash   niezwykle   niż   obidowicz   ogierów   okresie   pamiętać   paszy   pensjonat   pln   podawać   podczas   polsce   polski   powinien   powinny   pracy   przede   przy   ras   rasa   rasy   roku   siano   stadnina   stadniny   stajni   takie   trzy   wieku   wiele   wszystkim   znajduje   8211  

Free Sitemap Generator

Korzystając z serwisu akceptujesz Regulamin