Konie i Rumaki - 08/2008
Numer:  08/2008
Data:  16.04.08
Wydawca:  Forum
ISSN:  12316865
Kup teraz

RapidShare pokoje zakopane api zakopane pokoje zakopane
pokoje zakopane u franka zakopane pokoje zakopane
biura podróży poznań
Ortopeda poznań
Wyjazdy na F1, paddock club wyjazdy na F1 bilety formula one
Forum  
Anka
Użytkownik
graphgraph
Oklaski: -2  
Pomózcie!! - 2008/06/14 16:10 mam 14 lat strasznie kocham konie mam możliwość zaadoptowania jednego gorzej z utrzymaniem! znacie może jakąś stajnie blisko Pruszkowa Brwinowa a której mogła bym cześć pensjonatu płacić a drugą cześć odpracowywać w dni wolne od szkoły (wakacje też!!)
proszę o pomoc zależy mi aby konik był blisko mnie!!
z góry dziękuje!:)
PS na koniach sie znam ponieważ pracowałam w znanej wielu osobom stajni Pa-Ta-taj

Edytowany przez: aveczka01, w: 2008/06/14 16:11
  | | Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
karolina
Użytkownik
graphgraph
Oklaski: -1  
Odp:Pomózcie!! - 2008/07/19 14:54 Witam,oferuje wolne boksy w miłej,przydomowej stajni.Okolice Żyrardowa,we wsi miedniewice,niedaleko stajni Kuznia Nowowiejska.Oferuje pastwiska,wybiegi,padok do jazdy,tereny i dobra opieke na miescju..
cena 600zł

kontakt-elpopo1@o2.pl
  | | Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Monika
Użytkownik
graph
Oklaski: 6  
Odp:Pomózcie!! - 2008/07/28 09:44 Zupełnie nie zrozumiałas dziewczynki. Ona szuka stajni "prawie za darmo". Moze jedynie odpracowac (w jakis tam sposób) utrzymanie konia.

ps. Mam niemiłe wspomnienia ze stajni PA TA TAJ k/Pruszkowa. Ale to moje zdanie i moje wspomnienia mogą się róznic od innych.
A myslałas o przekazniu konia w adopcję lub dzierżawie
Administrator
Admin
graphgraph
Oklaski: 1  
Odp:Pomózcie!! - 2008/07/28 12:42 Musicie do tego przywyknąć. "Mam 12 lat i chcę kupić konia do 100 zł. Bardzo kocham konie". Takie ogłoszenia spotykałem na Polskie Konie i od razu je usuwałem.

Są to dzieci zakochane w koniach i nieświadome ile kosztuje utrzymanie konia i z jaką to wiąże się odpowiedzialnością.
Karolina
Użytkownik
graphgraph
Oklaski: -1  
Odp:Pomózcie!! - 2008/07/28 12:50 To prawda co mowi administrator ale w jednej ze stajni placi sie 250 zlotych a nie 600 wiec nie rozumiem tych wielkich cen...Stajnia jest zadbana i konie sa czyste...odpowiednia opieka trenerzy. I mozna tam uczeszczac na konie za darmo lub za prace.
Aktualnie jest 25 gości
Login

Hasło

Zapamiętaj mnie

Załóż konto
Przypomnij hasło
Aktualnie jest 25 gości

Polecamy

Tagi

aby   agata   aleksandra   arabskich   artykułu   autorem   były   charakter   czasie   często   dobrze   energii   głównie   hodowców   hodowla   hodowli   ilość   jazdy   każdy   klacz   klacze   klaczy   koni   konia   konie   koń   końmi   krwi   której   których   lat   lub   miejsce   mieć   musi   nad   najczęściej   ndash   niezwykle   niż   obidowicz   ogierów   okresie   pamiętać   paszy   pensjonat   pln   podawać   podczas   polsce   polski   powinien   powinny   pracy   przede   przy   ras   rasa   rasy   roku   siano   stadnina   stadniny   stajni   takie   trzy   wieku   wiele   wszystkim   znajduje   8211  

Free Sitemap Generator

Korzystając z serwisu akceptujesz Regulamin